BIO i ESPECTACLE

Nom de l’espectacle: SOTA L’AIGUA (porta el títol del darrer disc)
#conert en família #rocknroll en família #espectacle familiar.
Animació Infantil, si es pot evitar, ho preferim.

Si vols anar al gra i veure’ns en acció, clica aquí CANAL YOUTUBE INSTAGRAM
Si vols saber més detalls,…

Tot va começar…
Les primeres cançons van arribar el 2008… Cançons que fèiem per regalar a la nostra família. El PAU, en nostre primer nebot en té gran part de culpa.

Quan en vam tenir unes quantes les vam recopilar en un CD.  Aquella època que es feien CD i aquestes coses. Vam fer 50 còpies, en plan “casero”, hi vam enganxar una piruleta  i els vam regalar als nostres amics. Per Nadal.

D’aquí va sortir el primer disc, i la necessitat de fer concerts. Al principi la Roleguita no volia fer concerts, però de seguida  va agafar el “tranquillo”.

Ara ja anem pel cinquè disc. La resta de discos els hem autoproduït i autoeditat. Han vingut molts concerts, festes, festivals, escoles,…

Van venir més nebots, que han participat a posar veus i coros a tots als discos, la Hilina i el Biel, THE COUSINS, així els vam batejar. De fet sense ells poc tindria sentit tot plegat.

I ara, amb dos fills, el Marçal i l’Arlet, doncs se’ns està acabant el “chollo”. En aquest darrer disc ja hi ha dues cançons que ni cantem nosaltres. Aviat ens retiraran.
______________________________________________________________________

Com diu l’Steve Wonder a la cançó Sir Duke, que  vam versionar al segons disc sota el nom de Tral.larà, “la música és l’únic llenguatge que tot el món entén”. Fem música per nosaltres, pels nostre fills, pels dels altres, pels fills dels fills i pels pares dels pares (això ha quedat molt solemne).

Cançons a ritme de rock, hip-hop, blues, músiques del món, pop,….Ens agraden molt el ritmes diversos, els contes “tunejats”, les versions “tunejades”, fer cançons pròpies,…

Els discos els cuinem a casa. I en directe tenim la sort d’acompanyar-nos de grans músics que són de la família també:

DANIEL NAVARRERA  – Bateria
RICARD BONAVENTURA – Baix
JOEL SEMPERE – Saxo Tenor i sintetitzador de vent (ewi)
BERNAT JORDANA – Tècnics de so
Nosaltres dos som la Susanna Clos “Roleguita” – veu
i l’Ermengol Mayol “Boquerón” – guitarres i  veu.

L’espectacle d’aquest 2017 porta el nom del disc darrer disc que ha sortit l’1 d’Abril del 2017, SOTA L’AIGUA.  En directe fem un concert. Ens agrada dir que fem un concert. No som molt partidaris dels dir que som “animador infantils”, no li trobem molt sentit a aquest terme.

Fem un repàs dels 5 discos que tenim. És un concert dinàmic, sense gaires interrupcions musicals, on hi ha contes musicats, adaptacions de grups com Ac&Dc, Steve Wonder, Bobby McFerry, Blues Brothers,…  També fem temes propis. En aquest disc 9 de les 10 cançons són de collita pròpia.

COL.LABORACIONS ALS DISCOS

Destacar algunes col.laboracions especials als discos…
Al disc EL XIFLAT DE L’ARBRE (2014)… amb el Jordi i la Laura d’ARA VA DE BO vam fer un versió conjunta del GRIPAU BLAU, cel.lebrant els 40 anys de la cançó. Casualitats de la vida, el pare de l’Ermengol “Boquerón” és qui va fer el dibuix de la portada del disc aleshores i ara n’hem fet un reversió.

En aquest disc també vam col.laborar amb el XARIM ARESTÉ del qual hem versionat el BUM BUM dels VERY POMELO, el solo de guitarra és d’ell i ell mateix ens va fer una cançó preciosa que tanca aquest disc, EL SOMNI ÉS TAN BONIC. El XARIM és un més de la família!

Al disc de NADALES NAVIDENYES vam col.laborar amb ELS LAIETANS.

Txim-pum!!!

Petons!
ROLEGUITA & BOQUERÓN